Pogoji poslovanja

Podatki o podjetju:

Damjana Malnar s.p. Darumi
Cesta 30.avgusta 4
1260 Ljubljana Polje


Kontakt

Gsm : 051428176
E-mail: info@liaatkanine.si

DDV zavezanec: DŠ SI48586552

 

 

Splošni pogoji
1. Bistvene lastnosti blaga, cene, vključno z vsemi davki in drugimi dajatvami ter podatki o načinu plačila in dobave veljajo v trenutku dokončne potrditve naročila na spletni strani www.liaatkanine.si. Podatek o roku dobave velja v trenutku dokončne potrditve naročila. V primeru spremembe roka dobave, vas bomo o tem pravočasno obvestili.

Cena izdelka, vrednost DDV-ja in strošek poštnine – vse je razvidno v nakupovalni košarici, preden zaključite naročilo. O vseh podatkih vašega spletnega naročila, boste po dokončni potrditvi naročila, obveščeni na vaš e-naslov, ki ste ga navedli v spletni trgovini pri vnosu vaših podatkov. Če obvestila ne prejmete, obstaja možnost, da ste navedli napačen e-naslov. V takem primeru nas kontaktirajte:
– pišete na e-naslov: info@liaatkanine.si
– pokličete na tel. 051428176

2. Dokončna potrditev naročila – naročilo je zaključeno, ko po oddaji spletnega naročila in vnosu vseh podatkov prejmete obvestilo o poslanem naročilu na vaš e-naslov.

3. Možnost spremembe naročila

Naročilo lahko spremenite, tako da pošljete elektronsko sporočilo na naslov info@liaatkanine.si ali nas kontaktirate na telefonsko številko 051428176 z navedbo številke naročila in spremembami – to sporočilo pošljite v roku ene ure od takrat, ko ste naročilo oddali, sicer obstaja možnost, da smo naročilo že realizirali in poslali na vaš naslov.

4. Podatki o dostavi

Naročene in plačane izdelke na zalogi vam bomo poslali v roku 1 do 2 delovnih dni na vaš naslov. 

Če naročenih izdelkov ne bomo mogli dostaviti v predvidenem času, vas bomo o tem obvestili, pri čemer bomo uporabili vaše kontaktne podatke, ki ste jih navedli ob naročilu.

5. Plačilo po povzetju

Naročene izdelke vam v roku 1 do 2 delovnih dni dni pošljemo preko Pošte Slovenije na vaš naslov za dostavo, ki ste ga navedli v spletni trgovini.
Kupnino poravnate ob prevzemu po povzetju na vaši lokalni Pošti, kjer tudi prevzamete naročeni izdelek.

6. Odstop od nakupa oziroma naročila

Kupec vse morebitne odstope od naročila sporoči na naslov: info@liaatkanine.si ali na telefonsko številko 051859-096 ali s priporočeno pošto na naslov: 

Damjana Malnar s.p., Cesta 30.avgusta 4, 1260 Ljubljana Polje,

 v roku 15 dni od prejema blaga. Rok prične teči po prejemu blaga.

Vsa sprejeta in nepreklicana naročila (naročilu lahko prekličete preko elektronske pošte  info@liaatkanine.si v roku ene ure od oddaje naročila) se obravnavajo kot nepreklicana in jih bo naše podjetje odpremilo na naročnikov naslov naveden v spletni trgovini.

Potrošnik ima pravico, da v 15-ih dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe oz. naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je pošiljka oddana v roku. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposredni strošek vračila blaga. Blago mora vrniti podjetju najkasneje v 30 dneh od sporočila o odstopu. Blago mora biti nepoškodovano in v nespremenjeni količini.

V primeru vračila vas prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. Svoj zahtevek za vrnitev izdelka pošljite na naslov:  Damjana Malnar s.p., Cesta 30.avgusta 4, 1260 Ljubljana Polje. ali e-naslov info@liaatkanine.si

Kupnino vam bomo povrnili najkasneje v 30 dneh preko poštne nakaznice ali na vaš bančni račun, ki ga zato v svojem zahtevku tudi navedite.

Za natančnejše informacije o postopku vračila izdelkov pokličite na telefonsko številko 051428176 ali nam pišite na info@liaatkanine.si

Vračilo blaga ni možno, če je izdelek narejen po navodilih potrošnika in prilagojen njegovim potrebam ali če gre za pokvarljiv izdelek, ki mu je že potekel rok uporabe.

7. Varovanje podatkov

Vsa evidenca naročil, račun kot sklenjena pogodba se nahaja na sedežu podjetja Damjana Malnar s.p., Cesta 30.avgusta 4, 1260 Ljubljana Polje.

Vsi podatki o uporabnikih, pridobljeni preko spletnega mesta www.liaatkanine.si bodo uporabljeni izključno za potrebe poslovanja. Vaši osebni podatki, ki jih trajno vnesete v bazo podatkov ob registraciji, ne bodo posredovani tretjim osebam.

Če niste vajeni nakupovanja v spletni trgovini, lahko izdelke naročite:
– telefonsko od ponedeljka do petka od 8-16 ure, v petek od 8-13 ure  na telefonsko številko 051428176

– na e-naslov info@liaatkanine.si

Če bomo zasedeni, vas bomo v najkrajšem času poklicali nazaj.

0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je praznaVrni se v trgovino