PREDSTAVITEV PONUDBE

 

 

Liaa  je specializirana spletna trgovina, namenjena v prvi vrsti raznolikim vzorcem iz sveta jerseya in bombaža ter nekaterim šiviljskim dodatkom. 

 

Želimo vam približati in kar se da hitro dobaviti različne vzorce jerseya in bombaža, katerega trendi se stalno spreminjajo. Ponudba blaga je izbrana s posluhom za sezono, trenutne trende in priložnosti, predvsem pa stavimo na kakovost ponujenega.  Majhna zaloga omogoča hitro prilagajanje svežim trendom, sezonam in priložnostim. Tako bo vaš izdelek izstopal, obenem pa bo ostal unikaten še mnoga leta.

 

 

Dodali smo nekaj šiviljskih dodatkov, ki pa lahko prav pridejo tudi ustvarjalcem iz usnja ali umetnega usnja ter ostalih materialov.

 

 

Oglejte si ponudbo našega jerseya in bombaža ter se potopite v svet norih vzorcev in ustvarite nekaj posebnega zase ali za srečnega obdarjenca. Naj vas domišljija ne omejuje…poiščite otroka v sebi in najdite vzorec, ki vas bo potopil v pravljični svet brez meja.

 

 

 

 

 

Ročno narejeni izdelki iz blaga v naši ponudbi, s katerimi predstavljamo blago niso namenjeni nadaljni prodaji, razen v primeru doniranja le teh dobrodelnim organizacijam z namenom zbiranja sredstev za njihovo delovanje.

0
    0
    Tvoja košarica
    Tvoja košarica je praznaVrni se v trgovino