NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA IN VSE O NAKUPU

Za vaša vprašanja in mnenja smo dosegljivi na

 • elektronskem naslovu info@liaatkanine.si
 • preko instagram računa liaatkaninena
 • facebook strani Liaa tkanine
 • in na telefonski številki 051-428 -176,
  od ponedeljka do četrtka med 8. in 16. uro, ob petkih med 8. in 13. uro.

Vaša naročila pošiljamo po vsej Sloveniji s pogodbenim partnerjem Pošta Slovenije. 

Za pošiljke izven Slovenije vnesete državo članico EU in program vam bo obračunal strošek pošiljanja, to je 10Eur za naročila do 200Eur.

Naročilo bo poslano s Pošto Slovenije s sledljivostjo in podpisom ob vročitvi v plastificirani kurirski vrečki ali paketu. Blago na zalogi odpremimo v dveh do treh delovnih dneh.

Liaa ne omogoča neposredne maloprodaje.

Vsi imamo radi popuste in akcije. Zato vas tedensko razvajamo in presenečamo s popusti in majhnimi pozornostimi. Spremljajte naš  Facebook profil, Instagram račun ter spletno stran za aktualne informacije. 

Da, brezplačno dostavo nudimo za vsa naročila na območju Slovenije pri nakupu nad 50Eur.

Omogočamo vam plačilo po ponudbi oziroma predračunu na naš TRR, preko Paypal računa, s kreditnimi karticami in po povzetju preko pogodbenega partnerja Pošta Slovenije.

V primeru plačila s predračunom boste prejeli na vaš elektronski naslov predračun z vsemi podatki.

Blago bomo poslali na izbrani naslov, takoj, ko bo plačilo razvidno, torej isti  ali naslednji delovni dan.

V primeru, da ne najdete odgovora na vaše vprašanje na straneh posvečenim informacijam, smo tu za vas preko elektronskega naslova, socialnih omrežjih ali na telefonski številki 051-428-176, od ponedeljka do četrtka med 8 in 16 uro, ter v petek med 8 in 13 uro.

Ker stavimo na naravne materiale z minimalnim dodatkom umetnih, kot je na primer elastan. V prihodnosti se bomo zagotovo odzivali na vaše potrebe in program prilagodili zahtevam trga. Naše osnovno vodilo pa bo ostajalo naravno, planetu čim bolj prijazno.

Ne, oblačila so narejena iz komercialnih krojev, prav tako DIY  krojev. Želimo vam predstaviti, kako vzorec in vrsta blaga deluje v končnem izdelku, kar vam najbolje predstavi, kako blago deluje v končnem izdelku. Obenem s tem spodbujamo lastnoročno izdelavo, ročne spretnosti in manjšo obremenjenost okolja z nakupovanjem pretiranih oblačilnih izdelkov. Vsakdo, ki je že izdelal sam oblačilo ali izdelek za domačo uporabo, ve, koliko truda in ljubezni je vloženega, kar naredi izdelek dragocen in trajnosten.

V kolikor naročate preko podjetja, vas prosimo, da pustite naročilo z vsemi podatki o vašem podjetju ter počakate, da vam pošljemo predračun s popusti. V tem primeru redni popusti ne veljajo. 

Vsa naročila nad 50Eur vam pošljemo brezplačno. 

Pri nakupu do 50Eur je strošek pošiljanja pri plačilu s kreditno kartico, Paypalom ali preko predračuna 4,88Eur, pri plačilu po povzetju pa 5,39Eur pri pogodbenem partnerju Pošta Slovenije. 

0
  0
  Tvoja košarica
  Tvoja košarica je praznaVrni se v trgovino